اشتباهات استارتاپی

کارآفرین شدن وسوسهای همیشگی است. حتی در بدترین و ناامیدکنندهترین روزها هم هستند بسیاری که دوست دارند کسب و کار خود را راه بیاندازند و چه کسی نمیخواهد رئیس استارتاپ انقلابی خودش باشد؟ به همان اندازه که این ایده هیجان انگیز است، درک این نکته نیز مهم است که راه‌اندازی یک استارتاپ یک شبه اتفاق نمیافتد. فرآیند خاصی برای حرکت در مسیر درست وجود دارد، بنابراین اگر متوجه شدید که در تلاش برای سرعت بخشیدن به این فرآیند هستید، ممکن است اشتباهات پرهزینه راهاندازی را هم مرتکب شوید. اشتباهات استارتاپی که گاهی به راحتی میتوان از آنها دوری کرد.

درست است که ماهیت استارتاپ، سرعت و انجام کار در کمترین زمان ممكن است، اما قرار نیست همه چیز (و به طور خاص، به موفقیت رسیدن ایده کسب و کار) را فداء سرعت کرد. روشهایی وجود دارد که میتواند ریسک توسعه کسب و کار را پایین آورده و در این مسیر، باید از برخی اشتباهات استارتاپی دوری کرد. اشتباهاتی که در ادامه به برخی از آنها اشاره میکنیم.

کمک نخواستن

حتی اگر بخواهید تمام کارهای اولیه را خودتان انجام بدهید، باز هم به کمک نیاز دارید. خواه آماده کردن بیزینس پلن باشد یا آماده کردن سوالات نظرسنجی بازار، بهتر است افرادی را کنار خودتان به عنوان کمکی داشته باشید. میتوانید از خانواده یا دوستان خودتان کمک بگیرید و از آنها بخواهید برخی از کارها را برای شما انجام بدهند. فریلنسرها هم گزینه خوبی برای این کار هستند

نداشتن مدارک معتبر

یکی دیگر از اشتباهات استارتاپی، نداشتن مدارک یا تحصیلات لازم است. ممکن است شما ایده بسیار خوبی داشته باشید اما این به آن معنی نیست که لزوما توان و مهارتهای لازم برای اجرای آن را نیز دارید. میتوانید با مشورت کردن، مهارتهای مورد نیاز را شناسایی کرده و به دنبال فراگیری آن بروید. دورههای کوتاه مدت حضوری و آنلاین بسیاری برای فرا گرفتن این مهارتها وجود دارد.

عدم مدیریت صحیح امور مالی

استارتاپ در کنار ظاهر ساده و باحالی که دارد، هزینههای سرسام آوری هم دارد. راهاندازی و توسعه یک استارتاپ به پول زیادی نیاز دارد. برای همین هم باید به خوبی یک برنامه مالی دقیق را بر روی کاغذ بیاورید و بدانید دقیقا سرمایه شما کجاها صرف میشود. دقت کنید در این برنامهریزی، همه چیز را دست بالا بگیرید و دقت کنید که همیشه هزینههای پیشبینی نشدهای وجود دارند. این کار را باید از همان ابتدا انجام دهید. چرا که از یک طرف، خودتان را به مدیریت مالی عادت میدهید و از طرف دیگر، از همان ابتدا باید هزینههای زیادی بپردازید و بهتر است یاد بگیرید که هزینههای واجب و غیر ضروری کدامها هستند.

برنامه‌ریزی نکردن برای آینده

شما یک ایده برای امروز دارید، اما این به معنای آن نیست که نباید نگاهی به آینده داشته باشید و ایده خود را برای آینده هم آماده کنید. دنیای تجارت بسیار سخت گیر و غیر قابل پیش بینی است و در عین حال میتواند بسیار هم نابخشودنی باشد، اگر برنامهای برای آینده نداشته باشید. حرکت کردن با جریان روز، کار چندان سختی نیست، اما نیم نگاهی هم باید به آینده داشت تا بتوانید کسب و کار نوپای خود را زنده نگاه دارید. اگر برای آینده برنامه ریزی نکنید، به راحتی استارتاپ خود را در ابهام قرار میدهید. با ترندهای روز پیش بروید و نظرات کاربران و مخاطبان خود را گوش دهید تا بتوانید برنامههای خوبی برای آینده کسب و کار خود بسازید.

نوشته اشتباهات استارتاپی اولین بار در هفته‌نامه شنبه. پدیدار شد.

Related Posts

نتیجه‌ای پیدا نشد.

فهرست
Generated by Feedzy